Niklas Fjellet

Linjelærar Idrett

Niklas er en kjekk gutt fra Larvik som er linjelærer på idrett i år. Han er en meget sportsinteressert ung mann, med erfaring innen det meste av idretter. Han har selv vært elev på Sogndal folkehøgskule og stipendiat året etterpå. Han har tatt utdannelse i samfunnsfag og bachelor i Idrett og kroppsøving her i Sogndal. I tillegg har han tatt fordypning i volleyball og fotball. Han har trenerkurs i fotball og trenerkurs i alpint og telemark samt vært trener for flere fotball og håndballag. Niklas er veldig interessert i å lage film, den interessen fikk han her som elev og det har han fortsatt med. I dag har Niklas valgfag film hvor han får delt sin erfaring og glede med å lage film sammen med elever.

Mens han var elev her ble han kjæreste med ei med-elev og de har idag en liten gutt sammen og de bor her på tunet, noe vi synes er veldig kjekt.

For Niklas så er det viktig å ha det gøy med idrett, uansett hvilken idrett vi driver med. Det handler om å få erfaring, være kreativ og prøve, feile og lære av det. Men viktigste er å ha det gøy!

Epost: niklas@sogndal.fhs.no
Tlf: 932 83 925